fbpx
- 10%
Direct leverbaar
€112.90 101.61 exclusief 21% BTW (inclusief: € 122.95)
High-vis werkbroek van licht, duurzaam ripstopmateriaal met ventilerend gaasmateriaal. Werkbroek met vrouwelijke pasvorm voor omgevingen met hoge temperaturen, buiten of binnen.
Kleur
Maattabellen
Maat
Stel een vraag

Beschrijving

Ventilerend gaasmateriaal op de achterste pas en de knie / 2 loshangende, met CORDURA® verstevigde zakken, 1 zak met rits 1 met 3 kleinere zakken en gereedschapslus / D-ring op de voorste riemlus en op het schouderstuk op de rug / 2 voorzakken / 2 schuine achterzakken / Brede riemlus middenachter / Dubbel verstevigde kruisnaad / Met CORDURA® verstevigde duimstokzak met pennenhouder, 2 knopen en lussen voor werkmessen. / Multi-functionele beenzak links met telefoonzak, ID-pashouder en grote binnenzak met drukknoopsluiting / Met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening aan de binnenzijde / Kniezakken voor in hoogte verstelbare kniebeschermers / Met CORDURA® verstevigde broekspijpuiteinden, verstelbaar met drukknoopsluiting / De zakken zijn op de kwetsbare punten verstevigd met klinknagels. / Goedgekeurd volgens EN 14404 in combinatie met kniebeschermers 124292 en EN ISO 20471 klasse 1 / OEKO-TEX® gecertificeerd.

Eigenschappen

Merk
Certificaten
  • EN 20471 Hoge zichtbaarheidskleding. Gecertificeerde beschermende kleding.;EN 14404 Kniebescherming. Gecertificeerde beschermende kleding.;ISO 15797 Industriële wasbaarheid. Test van werkkleding.
Materiaal
  • 50% katoen 50% polyamide. Fluorescerend materiaal van 70% polyester, 30% katoen, vuil, olie- en waterafstotend, gaasmateriaal van 100% polyester. Versteviging van 100% polyamide.
Productnummer
131157

Gerelateerd

Reacties

Reacties laden....
Terug naar overzicht
  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...