fbpx

Wat wij doen

Wij leveren kleding, schoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen voor allerlei bedrijfstakken: bouw, installatie, infra, transport, dienstverlening, groenvoorziening, weg- en waterbouw, horeca en gezondheidszorg.  Conwes inventariseert met u de wensen en eisen van uw vakgebied. Wilt u met een budget werken per medewerker? Dit is voor ons systeem geen enkel probleem. Bij overschrijding van het budget kan uw medewerker bijbetalen met Ideal of contant.

Vervolgens laten wij voor u proefzendingen komen, die u op uw gemak kunt bekijken. Om de juiste kledingmaten te bepalen, werken wij altijd met een pas-sessie, op een tijdstip wat u voor het beste uitkomt. Dan kunnen wij alle medewerkers het kledingpakket laten passen.

Assortiment

Door ons brede assortiment is er altijd iets wat bij uw bedrijf past! Onderscheidend en vernieuwend, met veel merken in huis hebben wij altijd de nieuwste producten in onze showroom, van bekende tot onbekende merken. Afhankelijk van de oplages kunnen wij ook een eigen productielijn voor u bewerkstelligen met certificering. Vraag naar de mogelijkheden, wij hebben hier een aantal mooie voorbeelden van! Ook voor promotionele activiteiten kunnen we kleding aanbieden, in A-merken, maar ook de zeer scherp geprijsde B-merken zijn aan te bevelen! 

Bedrukking

Om het plaatje compleet te maken, adviseren wij u ook graag over de bedrukking van uw werkkleding. Hiervoor zijn verschillende technieken beschikbaar, met verschillende prijskaarten en dus kwaliteit. Ook hierin is dan een goed advies vereist, afhankelijk van het gebruik. U kunt op onze ervaring rekenen. Als uw logo aangepast moet worden in kleurstelling of grootte is dat voor ons geen enkel probleem. U krijgt van ons een proeftekening, zodat u een goed beeld krijgt hoe de werkkleding er uit komt te zien. Kijk voor verdere uitleg over bedrukkingen hier.

Klantensysteem

Via onze webshop krijgt u een unieke inlog, waarachter uw producten, bestelgeschiedenis en bijbehorende prijsafspraken te zien zijn. U kunt dan bestellen op een tijdstip dat het u uitkomt.

  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...