fbpx

Beschikt u al over een logo?

CONWES helpt u uw huisstijl door te voeren op uw bedrijfskleding. Wij kunnen zelf uw digitale logo bewerken, zo verkorten wij de tijd aanzienlijk en u bespaart kosten voor de grafische vormgeving.
U bepaalt de drukstijl en binnen 48 uur ontvangt u van ons een digitale werktekening ter goedkeuring.
Conwes houdt uw logo's op voorraad, zodat wanneer u een bestelling plaatst, deze direct bedrukt kan worden.

U heeft nog geen logo:
Wij kunnen veel teksten en lettertypen voor u ontwerpen, maar wij zijn geen grafische vormgevers. Voor een logo- en/of huisstijlontwerp werken wij samen met gerenommeerde grafische bureaus, zij ontwerpen samen met u een fantastische huistijl voor uw bedrijf. Voordeel is dat CONWES door dit directe contact meteen het grafisch bedrijf kan instrueren om het logo ook te matchen met uw kledingstijl en kleur. Hierna nemen wij de regie weer over en gaan van dit grafisch ontwerp een werktekening maken voor uw kleding.

U heeft al kleding, maar geen mogelijkheid om te bedrukken:
Indien u een partij kleding heeft die moet worden bedrukt met uw logo en/of bedrijfsnaam, kunnen wij dit voor u regelen. Hier geldt eveneens dat u eerst een offerte en daarna een digitale werktekening ontvangt, zodat u bent verzekerd van uitstekende kwaliteit.

Er bestaan vele mogelijkheden om emblemen op werkkleding te bedrukken of te borduren. Afhankelijk van gewenste kwaliteit, wasbaarheid en minimale afname zullen wij u adviseren welke soort het best bij uw situatie past. Voor elke situatie of vraag hebben wij een passend antwoord.

 • Transfer:
  De meest voorkomende techniek is de transferdruktechniek. De transfer wordt door middel van de juiste combinatie van warmte en druk in de vezel van uw kledingstuk geperst. Wij voorzien uw kleding zelf van een transfer. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen en garant staan voor een lange levensduur, wasbare transfers tot 90°C en flexibele levertijden. Vrijgesneden logo en tekst, scherpe belijningen, full-color en zelfs fotoprint. Lees meer op Wikipedia.
 • Zeefdruk screenprinting:
  Een andere druktechniek is de zeefdruktechniek. Deze techniek is vrij eenvoudig in gebruik en maakt het bedrukken van diverse materialen mogelijk. Met name bij grote aantallen shirts of andere relatie geschenken is een zeefdruk een juiste en relatief goedkope oplossing. Lees meer op Wikipedia.
 • Borduring:
  Met garen wordt door middel van een machine met naalden uw logo of tekst door de kleding gestikt, voordeel is dat dit per 1 stuks mogelijk is. Lees meer op Wikipedia.
 • Borduureffect transfer
  Geeft u de voorkeur aan een geborduurd embleem?
  Wilt u een rijkere uitstraling, die wél toepasbaar is op nagenoeg alle materialen? Dat kan. Wij kunnen uw digitale logo probleemloos vertalen naar een embleem met borduureffect. Door de nieuwste grafische technieken, is dit embleem optisch niet te onderscheiden van een echt geborduurd embleem!
 • Reflecterend transfer
  Bij veel beroepskleding is ook de veiligheid van groot belang. Daarom bieden wij reflecterende emblemen. Zo zorgt u er snel en eenvoudig voor, dat de kleding optimaal zichtbaar is. Reflectie is mogelijk in ieder gewenst ontwerp en verkrijgbaar in alle kleuren!
 • Helmstickers
  Veiligheidshelmen kunnen wij voorzien van speciale helmstickers met uw bedrijfslogo. Door de technische samenstelling van basismateriaal, inkten en lijmlaag zonder weekmakers zijn deze speciaal geschikt voor het gebruik op veiligheidshelmen.
 • Caps
  Als reclamemiddel, of voor uw medewerkers, u kunt ook caps laten borduren met uw logo.
 • Bedrukken kleding

  Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

 • Achteraf betalen

  Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

 • Tevreden klanten

  Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...