fbpx

Conwes is dè autoriteit op het gebied van veiligheid. Met expertise op het gebied van:
- werk- en bedrijfskleding
- PBM'S
- werkschoenen
- machines
- gereedschappen

Uw leverancier op het gebied van diamantgereedschap, elektrisch gereedschap, accessoires , handgereedschap, hogedrukreinigers, stofafzuiging, stratenmakergereedschap. Wij zijn dealer van de merken Fristads, Blaklader, Snickers, Festool, Milwaukee en nog vele andere merken.

Zo leveren wij werkkleding voor zowel de kleine zelfstandige, als voor de grote bedrijven. Onze kracht ligt in de kennis van veiligheid en normeringen in combinatie met goede advisering over de professionele uitstraling van uw  medewerkers.

Ontstaan

Scheffer Shop als handelsnaam van de Scheffer Verhuur Verkoop Reparatie BV., is opgericht in 1999 als onderdeel van de Scheffer Groep uit Wezep. In 2013 heeft Edwin Scheffer de de shop overgenomen van de SchefferGroep en heeft hij dit doorgezet onder de huidige handelsnaam Conwes.nl.

Recent

 

Ons team:

jannemiek

 

Jannemiek Nugteren is verantwoordelijk voor de verkoop van horeca-, zorg en representaieve bedrijfskleding, daarnaast is zij uw aanspreekpunt voor de financiële administratie. Voor uw contact met Jannemiek kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Heeft u vragen over facturen, betalingen of algemene vragen, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

13938352 1997774207115500 7463865857692620190 n

 

Chiel Boschman is uw aanspreekpunt in Heerde, Chiel is verantwoordelijk voor de verkoop buitendienst en aftersales. Chiel is een man van afspraak, modieus ingesteld en kan mooie plannen samen met u ontwikkelen op het gebied van werkkleding. Chiel heeft ervaring met productie van werkkleding en logistieke processen, daarnaast heeft hij ervaring in de ijzerwarenvakhandel. U kunt rechtstreeks met hem mailen; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonummer 038-3760310.

Marcel van Putten

 

Marcel van Putten is behalve verantwoordelijk voor ICT ook het creatieve brein achter Conwes. U wilt uw huisstijl aanpassen, of dit nu op kleding of op andere producten wilt laten zien, reclameartikelen of spandoeken wilt hebben voor promotie, Marcel kan zich hier perfect in vastbijten en komt met de meest mooie ontwerpen. Stuur een mail voor een vrijblijvende afspraak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
edwin Edwin Scheffer is eigenaar van Conwes. Op 1 september 2013 heb ik alle handelsactiviteiten van de Scheffer Verhuur Verkoop Reparatie BV. volledig overgenomen en wordt onder de naam Conwes voortgezet. Sinds 1999 beheer ik de winkel aan de Rondweg in Wezep. Ik houd mij voornamelijk bezig met technische verkoop diamantgereedschap, en verzorg regelmatig praktijkopleidingen m.b.t. diamantboren en -zagen. Ook ben ik vaak op de werkvloer voor demonstraties en advies. U kunt mij bellen op 0383756666 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...