fbpx
Direct leverbaar
106.90 exclusief 21% BTW (inclusief: € 129.35)
De eerste Amerkikaanse overall op de markt, waarbij de verstelknopen aan de zijkant worden vervangen door ribgebreide stretch delen in de taille oplossing die het kledingstuk op zijn plaats houdt voor een goede pasvorm - ongeacht de werkhouding en beweging. Het telefoonzakje aan de binnenkant van het rugzakje is schuin geplaatst om te voorkomen dat je telefoon eruit valt als je van werkhouding verandert.
Plaats in kruiwagen
Stel een vraag

Beschrijving

Mechanische stretch FlexForce-materiaal / Moderne pasvorm / Stretch ribstuk in de taille / Riem voor sleutels in de taille / Ritsgulp / Reflex-details op de benen / voorgevormde knieën / CORDURA® versterkte kniezakken / Hoogteverstelling voor kniebeschermers in kniezak / Multifunctionele beenzak met rits in contrastkleur en binnenventilatie / Dubbele CORDURA® versterkte duimstokzak / Twee achterzakken / borstzak met rits in contrastkleuren en binnenventilatie en gsm-zak aan binnenzijde / Twee potloodzakken naast de borstzak / Goedgekeurd volgens EN 14404 samen met kniebeschermers 127440 / Industrieel wassen goedgekeurd volgens ISO 15797 / OEKO-TEX® gecertificeerd.

Eigenschappen

Merk
Merklijn
Certificaten
  • EN 14404 Kniebescherming. Gecertificeerde beschermende kleding.;ISO 15797 Industriële wasbaarheid. Test van werkkleding.
Materiaal
  • 65% polyester, 35% katoen.
Productnummer
130174

Gerelateerd

Reacties

Reacties laden....
Terug naar overzicht
  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...