fbpx
12 july 2018

Vanaf begin April is Chiel Boschman werkzaam bij CONWES.nl Heerde als accountmanager! Hij heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging. Vanuit onze sfeervolle showroom in Heerde aan de Veldweg 6-B1 gaat hij zich actief bezig houden met de advisering in bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingssmiddelen, professionele machines en accessoires voor diverse branches. Chiel heeft ruime ervaring bij een producent van werkkleding en in de technische groothandel.
Wilt u meer over hem weten en wat hij voor u kan betekenen, bel 0383760310 of mail c.boschman@conwes.nl #bedrijfskleding #veiligheidsschoenen #kledingbedrukking #machines #PBM #Heerde #succes

De showroom Heerde maakt sinds januari 2018 deel uit van Conwes.nl, wij hebben een ruime geschiedenis in bedrijfskleding, kleding bedrukking, PBM's, diamantgereedschap en machines die bijna 20 jaar teruggaat tot 1999.

Van alle grote kledingmerken zijn wij officieel fabrieksdealer waaronder, Fristads Workwear, Blåkläder Workwear, Snickers Workwear, FHB, Santino, Hydrowear, A-Code, B&C, Hejco, Segers, M-Wear, Elka Rainwear, Matterhorn, PortWest. Daarnaast hebben wij een aanbod in Havep, Mascot, Printer, Craft, Sioen en vele anderen merken.
Op het gebied van veiligheidschoenen bieden zijn wij officieel verdeler van Emma Safety Footwear, Gerba Shoes, Puma Safety, GriSport Safety Shoes, Albatros, Monitor, Diadora Safety, Sika, EuroDan, Dunlop en Sixton. Doorgaans beschikken wij over 75 verschillende modellen werkschoenen.

Op het gebied van electrisch gereedschap zijn onze hoofdmerken waar wij officieel fabrieksdealer van zijn; Milwaukee Powertools, AEG Powertools, Festool, WEKA, Tyrolit, Hydrostress Carat, Core Rotec en vele anderen. Hiervan beschikken wij over een ruime voorraad op de vestigingen, tevens zijn wij geschoold, hebben praktijkervaring en kunnen u beter van advies voorzien dan welke aanbieder ook. 

Verder hebben wij het grootse aanbod aan diamantgereedschap in de regio. Mede door alle accessoires is dit teveel om op hier op te noemen.

Graag zien wij u terug in een van onze vestigingen.

www.bedrijfskleding-heerde.nlwww.bedrijfskleding-wezep.nlwww.bedrijfskledingheerde.nlwww.werkkledingbedrukking.nlwww.werkkledingheerde.nlwww.workwearheerde.nlwww.conwes.nl

Reacties

Terug naar overzicht
laden kaart...
  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...