fbpx
9 may 2018

1. Comfort

Comfort is natuurlijk een belangrijke factor voor bedrijfskleding. Voor degene die tegelijkertijd ook nog een beetje waarde hechten aan design zijn  jeans werkbroeken een goede keus. Deze werkbroeken hebben een uitstekende pasvorm en zitten daardoor uiterst comfortabel. Ideaal voor mensen die regelmatig zeer lange dagen maken! Deze jeans werkbroeken zijn zowel geschikt voor mensen met een informele kantoorbaan als mensen met een baan waarmee zij de hele dag fysiek zware handelingen moeten verrichten.

 

2. Bescherming

Let altijd op de veiligheidseisen die gelden voor de branche waarin u werkzaam bent. Sommige mensen in loondienst hebben het voordeel dat het nodige materiaal door hun werkgever wordt verschaft, maar check altijd of dit inderdaad voldoet aan alle eisen. Wanneer u bijvoorbeeld werkt met gevaarlijke stoffen, is het belangrijk om te gaan voor een werkbroek van een stevig en waterafstotend materiaal. Korte werkbroeken zijn in dit geval absoluut uit den boze. En wanneer u werkt met veel gereedschap, is het belangrijk om voldoende ruimte te hebben om je gereedschap (tijdelijk) op een veilige manier op te bergen. Neem dus het zekere voor het onzekere en zoek altijd op aan welke eisen uw werkkleding moet voldoen! Mocht u niet zeker weten welke eisen voor u gelden, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

 

3. Zichtbaarheid

Daarbij zijn er nog werkbroeken die geschikt zijn voor extra zichtbaarheid. Deze zijn te herkennen aan de fluorescerende kleuren. Als u denkt dat deze enkel geschikt zijn voor verkeersregelaars, hebt u het mis! In verschillende branches is het handig (of zelfs verplicht) om werkbroeken te dragen die zorgen voor extra zichtbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan RWS kleding (Rijkswaterstaat). Nee, u zal misschien geen prijs krijgen voor de best geklede werknemer, maar wie weet wél voor de veiligst geklede werknemer!

Werkbroek bedrukken met uw logo?

Heeft u een keuze kunnen maken? Maak uw werkkleding of bedrijfskleding persoonlijk! Naast het leveren van werkkleding en bedrijfskleding, kunnen wij deze ook bedrukken met uw logo. Deze service bieden wij vanuit ons eigen bedrijf aan, waardoor wij snel kunnen leveren, al vanaf 1 stuk! Voor meer informatie hierover stuur ons gerust een email of bel even! Wij adviseren u graag. Zie ook : werkkleding en bedrijfkleding bedrukken.

Reacties

Terug naar overzicht
  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...