fbpx
28 february 2018

De Festool Order App van Conwes is de perfecte app voor professionals om accessoires en verbruiksmaterialen eenvoudig te vinden, te beheren, inkooplijsten op te stellen en aan dealers door te sturen. Download nu de app en maak het u nog makkelijker.

START: Eenvoudig en snel de juiste accessoires en verbruiksmaterialen voor Festool-gereedschappen vinden en beheren: in de Festool-productcatalogus, via bruikbare voorstellen naar aanleiding van uw geregistreerde Festool-gereedschappen, via de zoekbalk of met de barcodescanner. 

MIJN PRODUCTEN: Onder „Mijn producten“ accessoires en verbruiksmateriaal in mappen beheren en opslaan – handig in geval van herhalende bestellingen. Accessoires en verbruiksmaterialen van andere fabrikanten kunnen eveneens geïntegreerd, beheerd en opgeslagen worden. 
INKOOPLIJST: Gemakkelijk en snel inkooplijsten opstellen en per e-mail naar dealers verzenden. Individueel of als team kunnen verschillende lijsten tot een gezamenlijke inkooplijst worden samengevat en door de inkoper naar dealers worden verzonden.  
PROFIEL: In het „Profiel“ kunt u uw rol als inkoper definiëren, medewerkers uitnodigen om te bestellen accessoires en verbruiksmaterialen aan de inkoper te verzenden en favoriete dealers te selecteren.  
AAN DE SLAG: Eenvoudig te bedienen, voor u en uw medewerkers. Een overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken tool – zoals u dat van Festool gewend bent.

Download on the App Store Badge NL blk 100317 01 google play badge 01

Reacties

Terug naar overzicht
laden kaart...

Gerelateerde producten

  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...