fbpx
11 july 2016

CONWES.nl introduceert de unieke Fento 200Pro arbo-vriendelijke kniebeschermer uit voorraad leverbaar. Met de gangbare kniebeschermers leunen straatmakers op hun kniegewricht, waardoor versleten knieën en rugproblemen veelgehoorde klachten zijn. De Fento 200 Pro kniebeschermers onderscheiden zich door ergonomisch comfort waardoor knie- en rugklachten worden voorkomen. Met deze kniebeschermers leunt een straatmaker op zijn scheenbeen waarbij de druk van de knieschijven wordt weggenomen en de knie veel meer gestabiliseerd wordt en er minder sprake is van zijwaartse beweging, met als resultaat vermindering van fysieke belasting.

Het principe van de Fento kniebeschermer is eenvoudig: comfort door natuurlijke drukverdeling, ook tijdens het lopen. Een vochtabsorberende inlay ondersteunt het onderbeen en brengt de gebruiker tot de juiste lichaamshouding. Daarnaast biedt de kniebeschermer veel zitcomfort. De buitenlaag is gemaakt van slijtvast polyethyleen, wat zich kenmerkt door flexibiliteit en waterdichtheid.

Conwes.nl tools+workwear uit Wezep is dealer van Fento. Geert Kaal en René van Rijn zijn de oprichters van Fento Knee Protection in Nederland. Beiden hebben zij de Fento Kniebeschermers ontwikkeld. Geert Kaal is succesvol als uitvinder van ergonomische producten. Als fysiotherapeut heeft hij veel praktische kennis van ergonomie en het menselijk lichaam. René van Rijn is gepassioneerd ontwerper en zeilmaker. Als zeilmaker weet hij als geen ander hoe het is om op zijn knieën te werken.

In de media:
Veluweland
Locourant
Huisaanhuiselburg

Reacties

Terug naar overzicht
laden kaart...

Gerelateerde producten

  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...