fbpx
27 june 2016

De 7 heuvels gaat voor veilig werken en betrouwbaarheid.

Gerard Jongetjes kwam met de vraag of wij een oplossing hadden voor het nauwkeurig en veilig zagen van de werkstukken, die gemaakt worden bij hun in de werkschuur.
De 7 Heuvels biedt mensen de mogelijkheid om te reïntegreren in de arbeidsmarkt, zij worden geholpen om bijvoorbeeld tuinman, timmerman of meubelmaker te worden. Om deze werkzaamheden te kunnen oefenen, dient men veilige en betrouwbare machines aan te schaffen. Na een oriëntatie kwam Gerard ook bij ons met deze vraag, of wij hem konden adviseren hierin. Je moet een aap niet leren klimmen en de kennis die Gerard over houtbewerking heeft, gaat uiteraard veel verder dan dat wij hebben. Om het optimale advies te geven zijn wij vorige week naar het trainingscentrum van Festool in Dalfsen geweest. Daar heeft Gerard op alle vragen een antwoord kunnen krijgen en de tafelzaag kunnen testen. Met al deze informatie en een scherpe offerte van onze kant hebben ze ook besloten deze machine te kopen. Daarbij komt dat de betrouwbaarheid en veiligheid van Festool op een zeer hoog niveau staat. 
Met maar liefst 3 jaar full service garantie loop je dan ook geen enkel risico. Inclusief alle aanbouwdelen is dit de beste investering voor de toekomst!

We hopen dat De 7 Heuvels hun belangrijke maatschappelijke taken nog lang kunnen voortzetten en bedanken hen voor het vertrouwen in Conwes.nl.

Reacties

Terug naar overzicht

Gerelateerde producten

  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...