fbpx

Craft
Craft functioneel ondergoed

Craft principe
Het succesvolle Craft principe is het resultaat van ruim 40 jaar onafgebroken research & development, in nauwe samenwerking met topsporters.  Alles draait op het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Uit de beste materialen heeft Craft zijn assortiment samengesteld, onderverdeeld in drie lagen:
Laag 1    de functionele onderkleding met het ideale Microklimaat, dicht op de huid
Laag 2    de isolerende tussenlaag, vochtafvoerend en ventilerend
Laag 3    de beschermende bovenlaag, die regen, wind en kou tegenhoudt

  principe  

Dankzij de combinatie van drie elementaire kledinglagen kunnen sporters een voor hen perfect microklimaat creeren, zowel binnen als buiten. De kleding is geschikt voor alle niveaus van inspanning: recreatief, trainen en topsport. Elke laag is even belangrijk. Samen vormen de drie lagen een complete keten. Dankzij ventilatie en actieve vochtafvoer blijft de lichaamstemperatuur contstant, zodat de huid droog en prettig aanvoelt. Dat maakt Craft tot de perfecte kleding om optimale prestaties te leveren.

L1 Microklimaat
Craft functioneel ondergoed is ontworpen om dicht op de huid te dragen. Vandaar, dat het materiaal bestaat uit huidvriendelijk poleyester, met vlakgestikte naden die niet irriteren. Dankzij het gebruik van holle vezels en de open vezelstructuur wordt transpiratievocht direct afgevoerd van de huid naar de volgende kledinglaag, om daar te verdampen. Zo blijft de huid droog en de lichaamstemperatuur constant. Het ideale microklimaat voor topprestaties.

L2 Isolatie
Deze isolerende tussenlaag geeft het transpiratievocht door naar de volgende laag. Hierdoor blijft de huid droog en de lichaamstemperatuur constant. De isolerende werking voorkomt tegelijkertijd dat de huid teveel afkoelt. Bovendien beschermt de tussenlaag tegen kou van buitenaf. Waardevolle warmte en energie blijven zo behouden.

L3 Bescherming
De buitenste laag biedt bescherming tegen wind, regen en kou, ongeacht de sport die beoefend wordt. Dankzij de ademende buitenlaag wordt overtollig transpiratievocht gewoon doorgelaten, om te verdampen in de buitenlucht. 

  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...