fbpx

Blåkläder

kneepads conwes      beanie

FUNCTIONEEL GEKLEED,VEILIG EN ER GOED UITZIEN

Wij maken al sinds 1959 professionele werkkleding. Tegenwoordig is Blåkläder één van Zweden’s belangrijkste producenten van werkkleding. Ons doel is om producten te maken die uw werk comfortabeler, gemakkelijker en veiliger maken.


Kleding die tegen een stootje kan. We testen regelmatig onze grondstoffen om ten allen tijde een ​​uitstekende kwaliteit te garanderen. Onze laboratoria testen slijtage, scheur- en trekweerstand, kleurechtheid en krimp. We zijn gecertificeerd volgens het ISO 9001 kwaliteitsmanagement systeem en het ISO 14001 milieuzorgsysteem. Om onze producten langer mee te laten gaan, kopen we stoffen, garens en ritsen van de meest vooraanstaande leveranciers van de wereld. Het zelf produceren geeft ons een betere controle van de kwaliteit. Ruim een miljoen kledingstukken per jaar verlaten onze fabrieken.

Levenslange garantie op de naden!
Blåkläder is de enige fabrikant die een levenslange garantie op de naden biedt. Professionele medewerkers en moderne apparatuur maken deze garantie mogelijk. Wanneer een naad scheurt, vooropgesteld dat deze niet is blootgesteld aan scheuren of slijtage, wordt deze door ons gerepareerd of wordt het kledingstuk vervangen. De levensduur van het kledingstuk wordt gerekend tot het moment dat er gaten in de stof zijn gesleten of dat het kledingstuk verder heeft uitgediend.

https://www.blaklader.nl/nl

  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...