fbpx

Werken met een Festool stofzuiger!

Schoon werken is belangrijk: ter bescherming van uw gezondheid,Schoon werken is belangrijk: ter bescherming van uw gezondheid,voor een goede indruk bij de klant en voor een soepel arbeidsverloopmet precieze resultaten. Directe stofafzuiging aan uw elektrischhandgereedschap is hiervoor nodig. Daarom biedt Festoolsinds vele jaren mobiele stofafzuigers aan als vast onderdeel inhet Festool systeem.


De sterke punten liggen hierbij vaak in het detail. Het innovatieveslangdepot maakt hinderlijke naar buiten stekende haken aanhet reservoir overbodig. Het Sys-Dock om SYSTAINERS aaneente koppelen voor meer plaats en ordening. Een speciaal vooreen diameter van 27 mm geoptimaliseerde afzuigslang, die ookmateriaal met veel volume opzuigt maar zeer flexibel is. Ofde traploze zuigkrachtregeling en standaard in-/uitschakelautomaatvoor snel en schoon werken.


Festool doelstelling: Mobiele stofafzuigers bouwen die het werkprocesversnellen. Die licht en robuust zijn, met veel volume bij compacteafmetingen. Die vanzelfsprekend voor netheid zorgen –tijdens en na het werk.

Geen items gevonden

Feeds: RSS Atom
  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...