fbpx

Mengen met een Festool mengmachine.

Bij onze mengmachines draait alles om het dagelijkse werk van roeren en mengen: robuustheid, duurzaamheid, doortrekkracht en maximale ergonomie.Bij onze mengmachines draait alles om het dagelijkse werk van roeren en mengen: robuustheid, duurzaamheid, doortrekkracht en maximale ergonomie.

Mengen met een kromme rug behoort definitief tot het verleden: door de ErgoFix hoogte-afstellingpassen de mengmachines MX zich aan uw lengte aan.

U werkt rechtop, ontziet uw rug en kunt volledig vertrouwen op de sterke motoren, die voor een snel en perfect resultaat zorgen. De mengmachineszijn voorzien van slipvrije rubberen hoeken om de machine stevig tegen de muur te zetten of op de vloerte leggen. En na gedane arbeid kunnen ze eenvoudig worden gereinigd en getransporteerd.

Ergonomisch: mengen met een rechte rug. Met de gepatenteerde ErgoFix hoogte-instellingpast u de mengmachine eenvoudig aan uw lichaamsgrootte aan. Zo kunt u in een natuurlijke standrechtop mengen, waardoor u ontspannen en krachtbesparend werkt.

Geen items gevonden

Feeds: RSS Atom
  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...