fbpx

Frezen met een Festool.

Kanten afronden, uitsnijdingen frezen, profileren, groeven frezen – werkzaamheden die het beste door een perfect op elkaar afgestemdsysteem kunnen worden opgelost.

Het aantal toerentallen en watt speelt hierbij een belangrijke maar geen doorslaggevende rol. Want kracht moet ook beheersbaar zijn en optimaal op het werkstuk kunnen worden overgedragen. Op de wisselende eisen die het werk stelt, moet ook flexibel kunnen worden gereageerd.
Centraal bij elke ontwikkeling staan 3 belangrijke factoren: efficiency, snelheid en het best mogelijke resultaat.

Zo garandeert bijvoorbeeld de in 30° verstelde plaatsing van de greep van de bovenfrees OF 2200 een precieze en constante krachtoverdracht.
Verwisselbare kopieerringen en loopzolen passen de frezen snel aan op nieuwe arbeidsprocessen. En de multifunctionele freessjablonenvan hoogwaardig aluminium kunnen even snel als exact op elke gewenste maat worden ingesteld.

Bovenstaande factoren zorgen er onder andere voor dat u uw werkzaamheden nog nauwkeuriger en sneller kunt afronden.Het brengt u nog een stap dichter bij het perfecte resultaat het bespaart u tijd en geld!

Geen items gevonden

Feeds: RSS Atom
  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...