fbpx

Infra / Grondwerken

Werkkleding voor de stratenmaker, grondwerker, ook in RWS werkkleding kunnen wij u voorzien. gebruik de filters hieronder en slecteer signaleringskleding. Wij leveren merken zoals Fristads Kansas, Blaklader, Hydrowear, Snickers, Santino en andere.

Bedrukken van uw werkkleding met een logo of bedrijfsnaam is mogelijk, bekijk hiervoor de pagina : Werkkleding bedrukken.

Werkschoenen voor uw werkzaamheden als stratenmaker of grondwerker nodig? Wij leveren diverse soorten werkschoenen en werklaarzen geschikt voor de beroepsgroep infra / grondwerken. Gebruik de filters hieronder om uw keuze te maken.

Steenknipper, trilplaat of trilstamper nodig? Merken zoals Almi, Samac en Husqvarna leveren de kwaliteit en duurzaamheid die u zeker zoekt in een machine. Ook voor een bandenzaag / tegelzaag van Husqvarna kunt u terecht bij ons. Daarnaast hebben wij een sterk merk aan zaagbladen in de vorm van Tyrolit, deze die uw werkzaamheden de nodige precisie geven, en voor grote, langdurige projecten lang meegaan.

Naast machines hebben wij ook de nodige handgereedschappen waaronder schoppen, spades, harken en bezems, de nodige PBM's voor gezichts - , gehoor en overige lichaamsbescherming. Maar ook voor een kruiwagen of een watertank kunt u bij ons terecht.

Dit hebben wij allemaal gesorteerd en voor u uitgefilterd in onderstaande overzicht. Zo komt u altijd tot het juiste handgereedschap wat u nodig heeft.

Heeft u vragen over een product of dienst die wij leveren, neem dan contact met ons op, of kom voor advies bij ons langs in de winkel.

  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...