fbpx
Teaser over ons
Banner
Conwes Tools & Workwear

Goedkoop werkkleding en bedrijfskleding online bestellen, met logo bedrukken.

Goedkoop werkkleding en bedrijfskleding online bestellen en met logo bedrukken.Groot assortiment aan werkkleding en bedrijfskleding online te bestellen, met logo bedrukking mogelijk.
Wilt u uw logo bedrukken op werkkleding of bedrijfskleding? Scherp geprijsd en snelle levering. Bedrukking mogelijk op werkkleding en bedrijfskleding van Snickers, Fristads Kansas, Blåkläder en Santino. Kom langs bij ons in de winkel aan de Rondweg 82 in Wezep om uw werkkleding te komen passen. De koffie staat klaar!
Vanaf april 2018 beschikken wij over een tweede locatie aan de Veldweg 6B1 in Heerde, hier zijn wij 's middags aanwezig en 's ochtends op afspraak. Bezoek deze schitterende showroom met bedrijfskleding in Heerde, tevens diverse machines voor alle branches.

Wij leveren werkkleding en bedrijfskleding aan veel beroepsgroepen zoals ; bouw werkkleding, horeca en zorg bedrijfskleding, hoge zichtbaarheidskleding met RWS (rijkswaterstaat), makkelijk zittende werkkleding voor transport, logistiek en werkkleding voor de hovenier of stratenmaker. Op zoek naar polo of t-shirt promotie bedrukking voor uw evenement? Naast het bedrukken van werkkleding en bedrijfskleding, bedrukken wij ook kleding voor uw evenement. Voor dames en heren. Goedkoop en snel geleverd.

Naast het bedrukken van werkkleding of bedrijfskleding, kunt u ook uw werkkleding laten borduren, bekijk hiervoor de mogelijkheden op de pagina : werkkleding bedrukken of borduren.

S3 werkschoenen met stalen neus, goedkoop en snel geleverd.

Conwes levert S3 werkschoenen voor dames en heren. De S3 werkschoenen zijn de meest gekozen veiligheidsschoenen, daarom altijd op voorraad bij Conwes. 
De Grisport 803 en 801 werkschoenen zijn het populairst met de S3 normering. Puma werkschoenen hebben een mooi ontwerp, en lopen comfortabel. Bekijk ook onze collectie dames werkschoenen. Emma werkschoenen staan voor een lange levensduur. Heren en dames werkschoenen van o.a. grisport, puma en emma, scherp geprijsd, bekijk hiervoor onze veiligheidsschoenen aanbieding online of in de winkel. Werkschoenen en werklaarzen hebben verschillende normeringen, bekijk daarvoor onze blog over normering en certificering werkschoenen. Zo vindt u altijd de werkschoen die bij u past.

Op zoek naar een goedkope, sportieve werkschoen of veiligheidsschoen? Bekijk ons assortiment online, of kom langs in onze winkel aan de Rondweg 82 in Wezep.

Voor elke klus, een geschikte (bouw)machine.

Wij zijn dealer van o.a. Milwaukee, Airbo, Tyrolit en Weka. Naast krachtige machines zoals een Airbo stofzuiger, Tyrolit diamantboormachine of een Milwaukee zaagmachine leveren wij ook de mogelijkheid om stofvrij te kunnen werken in uw omgeving d.m.v. stofafzuiging. Daarnaast leveren wij ook de nodige PBMs zoals helmen, handschoenen, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming, veiligheids-harnassen en meer, zodat er veilig gewerkt kan worden.

 

Uitgelichte werkschoenen

Uitgelichte werkkleding

Uitgelichte machines

Leverancier van werkkleding.

Conwes is leverancier van werkkleding, electrisch-diamant gereedschap en het complete PBM pakket. Wij zijn dealer van de merken Fristads, Blaklader, Snickers, Festool, Milwaukee en nog vele andere merken.

Werkkleding laten bedrukken.

Uw bedrijfskleding laten bedrukken met een logo is ook een mogelijkheid, bel ons gerust, of kom langs in de winkel voor meer informatie.

Werkschoenen en Werklaarzen.

Een groot assortiment aan werkschoenen en werklaarzen voor zowel heren als dames online te bestellen zoals : Grisport, Puma Safety, Reebok, Monitor, Redbrick, Sika en vele anderen, met korting en uit voorraad leverbaar.

Meer over Conwes

Merken

  • Bedrukken kleding

    Uw kleding volledig in uw huisstijl, met uw logo en uw kleuren.

  • Achteraf betalen

    Achteraf betalen per factuur? Geen probleem!

  • Tevreden klanten

    Wij doen alles voor uw tevredenheid.

Loading
Zoek op naam, merk, productnummer, etc...